Börja med att smöra båda skivorna med vit formfranska. In i Toastjärnet, när de blivit gyllenbruna och glänser lite av blandningen av smör, ost och grillkrydda så vet du att den är klar
"bre" in insidor av brödet med olivolja och vitlök. De som återstår nu är enbart att grilla mackan, jag använde mig av en toastgrill men ugnen går också fin fint t
Toast skagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Svaret bara måste bli en Toast Skagen. Vilken är den mest klassiska och uppskattade svenska förrätten. Fantastiskt gott och står sig genom alla tider och alla trender
Servera soppan med baconströssel och gärna en toastmed smör, vitlök, persilja och västerbottensost. Först ska vi vara barnvakt åt lillkusinen, sen ska jag på vernissage och efter det blir det åktur med fyrhjuling och
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toastmed ost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Ingredienser Portioner. 4 2 l kantareller (2 l motsvarar ca 600 g) 3 schalottenlökar 2 msk smör eller margarin 3 dl vitt vin 5 dl vispgrädde 1 l kycklingbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 dl hackad persilja salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.