Här kommer receptet som jag alltid tjatar om. Receptet kommer från Birgitta Höglunds blogg som ni hittar HÄR1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön1/2 dl hela linfrön1 msk fiberhusk2 msk pofiber1/2 dl kokosfett2 1/2 dl vatten1 tsk flingsaltSätt ugnen på 150 grader (ej varmluftsläge)Blanda ihop alla torra ingredienser, smält sedan kokosfettet i en kastrull
Jag har aldrig bakat knäckebröd förut men efter att på olika bloggar (främst bloggar om LCHF-kost) sett olika recept på fröknäcke som sett så goda ut ville jag också pröva, jag tycker om allting som innehåller nötter och frön
h Glutenfria och lchf-vänliga fröknäcke1dl solroskärnor1 dl hela linfrön1/2 dl hela sesamfrön3/4 dl pumpakärnor2 dl vatten1/2 tsk flingsalt + lite extra till garnering innan "gräddning"1
Det går att hitta hur många recept som helst på nätetnär man letar på fröknäcke. Jag har plockat ingredienser från flera olika recept till mitt knäckebröd och det är så gott, riktigt beroendeframkallande
Min arbetskamrat Inga-Lill bjöd på gott snacks till kaffet i fredags. Hon hade bakat kex/knäckebröd. Det finns ju många såna här recept men det hennes är det godaste jag smakat
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Farligt gott faktiskt, för det är väldigt lätt att äta alldeles för många