Pasta är en riktigt bra snabbmat. I alla fall för mig och min familj som fortfarande äter kolhydrater. Jag är så gammaldags av mig, att jag faktiskt äter enligt tallriksmodellen
Tärna gorgonzola. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Värm haricots verts i en kastrull. Låt pastan rinna av, rör ner Milda flytande margarin, gorgonzola och färskriven parmesan i den heta pastan
Foto. Tina Fallgren. Förra veckan misslyckades jag med en gryta. Så där stod vi, jag och min pojkvän, med en smaklös gryta och med en stor och bultande hunger
En krämig pasta blir jag sugen på ofta och då ligger carbonara nära till hands. Här har jag lajat lite med det traditionella och lagt till zucchini och chili
Gorgonzola är ju aldrig fel och dessutom är detta riktig snabbmat. Få ingredienser plus att såsen och köttet blir klart på samma tid som det tar för pastan att koka
En tjock krämig pastasås med bacon, vitlök och dragon. Pasta med krämig bacon- & dragonsås1 pkt bacon1/2 gul lök1 vitlöksklyfta4 msk vetemjöl4 dl mjölk3 dl matlagningsgrädde2 tsk dragon2 dl riven ostSalt, svartpepparSkär baconen i ca 1,5 cm breda bitar
I ett försök att efterlikna en pastarätt jag ätit på vapiano komponerade jag detta. En väldigt god pasta som känns lite lyxigare och passar därför bra en fredagskväll
Idag har här varit en riktig grejardag, plockats både inne och ute. Nu håller jag på och väntar på att mina pitabröd jag håller på och bakar ska jäsa färdigt så dom kan gå in i ugnen