Fyll bröden medköttbitar, sallad, skivad lök och morotsdressing. - Lägg i köttet och rör om. - Blanda olja med spiskummin, citronskal, salt, sambal oelek och vitlök i en bunke
Torka av köttetmed papper, och peppra både före och efter tillagning för god arom. Börja med att putsa fläskfilén och skär bort eventuella senor och hinnor
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Sött, saftig köttmed mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från. ) Bulgogi kommer ju som många vet från Korea, en rätt med ca tusen år (
Vi har ju även lagat mat förstås och återigen har vi grillat. Denna gången köpte vi några paket medköttbitar ifrån Ica selection US Beef, närmare bestämt Shoulder cloud (benfri bog) och Top blade (luffarstek)
Sila marinaden och häll den i en gryta tillsammans med buljong och grädde. Patrik lyckades få köttet riktigt mört och en god kolsmak från grillen Såsens grund kommer från en marinad som kan användas till fläskkött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.