Den senaste tiden har jag haft fullt upp i skolan och har därför inte kunnat eller haft så mycket inspiration till matlagning här hemma, därmed har jag inte heller haft så mycket nytt att dela med mig av på den fronten
Förra veckan skrev vi om att det oftast går lång tid mellan gångerna då vi bjuder er på fläskkött här i bloggen och nu plötsligt så dyker det upp två veckor på raken, häpp
Då var jag åter på hemmaplan i Edsbyn. Imorgon börjar den fyra veckor långa praktiken på Svenska Fönster och det ska bli så sjukt spännande att komma igång
Nu har vi lämnat Sollefteå camping och har varit i Ostvik några dagar. Idag blir det att dra vagnen hemåt och städa, tvätta för att ladda inför nästa sväng
Göteborgsdiset trycker mot fönstrets glas och den mjälla röken från husens kakelugnsskorsstenar stiger långsamt med ett värmande intryck mot den grå och kalla skyn
Koka upp en gryta med vatten. Gör ett litet snitt med en kniv i skalet vid roten på varje tomat. Lägg i tomaterna i det kokande vattnet i cirka 10 sekunder, ta upp och lägg dem i isvatten
Idag har jag varit hemma med sjuka barn, eller ja, "på väg att bli friska barn" får man kanske säga. Båda två har haft hög feber men nu så verkar det ha gått över så imorgon blir det skola/dagis igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.