Halv åtta hos Kim VI
Tant Russins bak
Tant Russins bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En liten paus innan det var dags för lammrostbiff med portvinssås, ostig potatiskaka och bakad vitkål (egentligen ville jag haft den lite mjällare spetskålen men man kan inte få allt här i livet, det har mamma sagt...).
  • Den kryddiga Barolo Able G.D. Vajra matchade lammet bra. Emma fick de populära rödbets- och quinoapuckarna tillsammans med en sås på svart vitlök och crème fraiche.Ostig potatissufflé
  • (från Vin & barjournalen)
  • 8 portioner 1,5 kg mjölig potatis
  • 125 g mozzarella i tärningar
  • 125 g riven edamerost
  • 50 g riven lagrad ost, till exempel parmesan
  • 50 g smör
  • 2 dl mjölk
  • 2 ägg 1 äggula salt och peppar
  • pankoströbröd

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.