När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
3 dagar kvar till tävling och jag hinkar vatten som det inte finns någon morgondag. *skratt* Det är en del av uppladdningen nu dagarna innan tävling för att toppa formen till lördag
Perfekt att använda på gröten, på kesellan eller i de flesta av mina recept. I helgen var jag och David på Davids föräldrars gård utanför Gävle för att hjälpa dem bygga en hundgård där vi ska kunna ha hundarna på somrarna
Det är så mycket annat som händer just nu som jag vill fokusera på och sen måste jag jobba på att få upp min ämnesomsättning som tagit lite stryk av alla mina dieter
) innan jag sätter mig vid datorn för lite jobb med mina online-kunder. Jag får otroligt mycket fin feedback från er och det verkar som att ni gillar mina recept
Vid lunch började jag känna att halsen gjorde ont så det blev ingen styrketräning för mig idag, riktigt synd för idag stod dips på schemat, en av mina favoritövningar
En av mina absoluta favoritfilmer. Fredag. Veckan har gått oförskämt fort men det är alltid lika skönt när man vet att man har två dagar med sovmorgon framför sig
Det är alltid kul när man går och handlar och man hittar en ny produkt i affären. Jag upptäckte nyligen "Svart thairis", ett relativt nytt ris från Kung Markatta och jag var bara tvungen att testa
Jag brukar variera tillbehören men det här är favoriterna. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
När jag har tävlat i USA har vi nästan alltid gått till en av mina favoritrestauranger The Cheesecake Factory och hur mycket gott de än har på menyn (tänk pizza, hambugare, burritos, pasta osv) så beställer jag alltid deras "Thai Lettuce wraps-appetizer"
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten