Receptet kommer ursprungligen från en av mina favorit-receptbaser. . Efter att allt för många år gjort den gamla traditionella jordgubbs-grädd-tårtan på födelsedagen gjorde jag en annan variant iår
Recept. Lanja. ons, 2013-07-17 01. 12. 30min. (0). Hacka lök & vitlök, och fräs det sedan i 2-3 minuter. Häll i linsen och fräs i ytterligare några minuter
Recept. minna. tors, 2013-07-11 20. 19. 60min. (2). Dela kycklingen i ätstora bitar. Massera in ingefära och vitlöks pasta, chillipulver, korianderpulver och salt
Den här underbara rabarberkakan är helt underbar. Kombinationen mellan de mjuka rabarbernas syrliga smak och den milda och gräddiga konsistensen från den italienska färskosten smakar himmelskt ljuvligt i munnen
Dags att damma av en av den svenska grillningens verkliga gamla klassiker. Grillad karré. Detta är nog den grillade (eller kanske snarare kremerade) rätt som jag fått mest som barn och som var, och nog är, den mest grillade köttbiten i Svea rike
Denna middag är inspirerad (eller en travesti. ) av Saltimbocca. I en riktig saltimbocca skall man ha kalvkött, parmaskinka och färsk salvia och serverar med en marsalasås
Parmasankyckling Recept. 1/4 kopp (60 ml) olivolja (extra virgin), plus 3 matskedar1 mellanstor finhackad lök2 finhackade vitlöksklyftor2 lagerblad1/2 kopp (90 g) kalamata-oliver utan kärna1/2 kopp färsk basilika, tunt skuren765 g konserverade hela tomater, utan vätska och krossade för handen nypa sockersaltsvartpeppar670 g kycklingbröst, benfria och utan skinn, från frigående kyckling1/2 kopp (65 g) vanligt mjöl2 stora ägg, lätt vispade1 matsked vatten1 kopp (115 g) skorpmjöl230 g mozzarellaost, strimlad90 g parmesanost, rivenValfritt
God Morgon. Fortfarande ont och svullen under bröstbenet sedan jag ramlade eller rättare sagt snubblade och for in i bord så någon träning är inte aktuellt
Jag är så ledsen att jag inte skrev något på bloggen igår, men jag tänkte att om jag ger er receptet på mina blomkåls pannkakor så kanske ni har överseende med detta
När jag var liten var jag verkligen ingen grötmänniska. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
cirka 500 g lammfärs2 äggulor1 dl Oatly imat1 riven vitlöksklyfta2 tsk färsk, hackad rosmarin1 salladslök, skuren i tunna skivor1 tsk salt1 krm svartpepparBlanda samman alltihop till en smidig smet