Laga mat tillsammans med Sara Begner - Veckans receptbok
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Päronkompott med ingefära
  • 4 portioner
  • 1 kg päron, skalade, i bitar
  • 1 dl vatten
  • 0,5 dl socker
  • 0,5 -1 msk färsk ingefära, riven
  • 2 msk pressad citron
  • Till servering
  • Hackade nötter
  • Turkisk el grekisk yoghurt
  • Texmexmacka
  • 4 stycken
  • 4 mjuka tortillabröd
  • 75 g salami, hackad
  • 200 g brie, hackad
  • 1 röd paprika, hackad
  • Färsk timjan
  • 2-3 glas
  • 3 dl yoghurt naturell

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.