Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika påbalkongen i kvällssolen
Äpple- och plommonmos. Det kan tyckas lite bökigt att skålla och skala plommonenmen det går väldigt fort och är inte alls svårt, väl värd den lilla tid man lägger ner på det
Ta bort köttet från grillenoch låt det vila i några minuter, dela upp det i bitar och servera sedan med alla tillbehörenoch njut av en klassiker pånytt sätt
Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla stadenpå landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.