Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Servera med löjrom, créme fraiche, rödlök, citron och dill. Forma den rivna potatisen till tunna ”plättar” i pannan och stek gyllene med frasiga kanter
med rädisor, rödlök, rödbetor och plockad dill. Fräsch och annorlunda laxrätt som passar som ett bra komplement till den vanliga kallrökta och gravade laxen
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Råmarinerad lax med rabarbervinäger och fänkål, foto. Med en vårig och spännande smak av rabarbervinäger penslar jag laxen och som tillbehör serverar jag en fänkålssallad kryddad med kummin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.