Strimla lövbiffen och fräs den tillsammans med löken och vitlöken tills det fått lite färg. 600-700 gram lövbiff i strimlor. Receptet kommer från camillak 600-700 gram lövbiff i strimlor
500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
Mycket saker på liten yta med få förvaringsmöjligheter är ingen bra kombination. I helgen åt vi en jättegod biffstroganoff, inte så mycket kryddor men ändå så smakrik och god
Strimla ner lövbiffen, hacka löken och vitlöken fint och skär champinjonerna i slantar. Stek sedan biffen i olja på hög värme, köttet ska få färg och inte koka
Biffstroganoff är ju bara sååå gott. Strimla biffen, hacka löken och finriv vitlöken. Jag tillagar min stroganoff i min crockpot, då kan jag tänka på annat medan den står och puttrar och sköter sig självt
Fortsätt att hastigt bryna löken och köttstrimlorna i två–tre omgångar i baconfettet i pannan. Koka upp under omrörning och sjud köttet 5–8 minuter tills det är precis färdigt och såsen är simmig. 500 g biff
Dock är det svårt att få köttet bra på kort tid, det blir gärna lite segt. Igår blev det alltså BiffStroganoff, helt enligt matschemat Jag använde receptet i â€Vår kokbokâ€, men ändrade lite
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.