Burgers är ju en tacksam form för middag och kan göras av de flesta ingredienser. Till denna variant inspirerades jag av detta recept som jag modifierade
Skala squashen och dela den på längden. Gröp ur kärnorna och skär köttet i tjocka skivor. Blanda lagen utan konserveringsmedel i en kastrull och koka upp den
Känns som ligger lite efter med uppdateringen här på bloggen. Det får bli skärpning hädanefter. Här kommer i alla fall recept på en god squashinläggning som passar bra att göra på hösten med färska, fina råvaror
Värm ugnen till 175°C. Smörj och bröa eller mjöla med potatismjöl en stor bakform, 28 cm i diameter, med Milda Culinesse och lägg ett bakplåtspapper botten
"Squashchutney" publicerades i orginal på Recepten. nu - Mat, dryck och kulinariska utflykterJag har en burk chutney på squash, tomater, lök hemma i köket
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Växthuset är rensat på squash sedan flera veckor tillbaka och vi fick en hyfsat stor skörd i år. En inläggning blev det av de sista som skördades och förutom att det var plättlätt att göra det så är det väldigt gott också
Jag har gjort det igen, en ny smak med marinerade vitlöksklyftor. Denna jul gör jag bara en enda marinad som jag kommer att ha som tillbehör själv här hemma samt ge bort i julklappar till nära och kära
Jag fullkomligen älskar all mat som har med lök att göra. Därför har jag nu komponerat ihop mitt alldeles egna recept av marinerad vitlök – med inspiration av Italien