Jag lade blandad sallad på kanterna och täckte toppen med skinka. Täck med ostskivor. Blanda creme fraiche, majonnäs och coctailbär och bred sedan över
Varmsmörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Bena ur fisken och blanda ihop samtliga ingredienser med en gaffel. (Använd en form med lösbar kant. Dela äggen, finhacka vitan och lägg undan till garnering
Smörgåstårtan är väldigt saftig och garneringen med rostbiff i täten gör hela tårtan. Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen
Avskyr verkligen smörgåstårta, när den består av ett hopkok av kokt billig skinka blandad med crabsticks och vattniga räkor och majonäs som smakar kemikalier
Prova den här med fyllning av skinka, chorizo, champinjoner och ost. Snurra ihop skinkskivorna och garnera med dem, salamiskivor, kapris och rucola eller färsk basilika
med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg och persilja. Det var så länge sen jag gjorde en smörgåstårta så förra veckan, när jag hade en ledig dag, så passade jag på att göra en för mig ny sort med skinka och bacon som fyllning
Jag gjorde en väldigt smarrig varmsmörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Den VARMAsmörgåstårtan. Varför inte en smörgåstårta istället varje torsdag. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.