Bred ut första fyllningen över brödet. Koka ägg i 10 minuter och skölj dom i kall vatten. Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar
Varm smörgåstårta känns för mig som en gammal bortglömd klassiker men idag bestämde jag mig för att väcka liv i mitt gamla recept och äta det till fredagsmyset
Mosters goding ♥ är hemma från England och hon ville ha en ny smak på smörgåstårtan. I vår familj är vi väldigt förtjusta i smörgåstårta, tack vare svärmors ljuvliga skapelse (finns i receptregistret)
Skär bort alla kanter på brödet. Lager 1. Hårdkoka 10 av äggen. Lägg 12 skivor bröd på en ugnsplåt. Skala och hacka äggen, blanda dem med kaviar och 1 dl vispgrädde
Detta är den godaste smörgåstårta jag ätit. Börjar med en smörgåstårta som jag nu gjort två gånger, denna gång till yngste sonens konfirmation där mat skulle serveras klockan 12 en lördag. Lägg på två brödhalvor 90 grader mot det första lagret
Igår gjorde jag smörgåstårta. Ni som aldrig provat denna denna goda smörgåstårta måste göra det nu. När jag bakar smörgåstårta göra jag nästan alltid denna för den är lite annorlunda och så god att den går åt på ett nafs
Lite inspirationsläsning av gamla tidningsurklipp och lite brainstorming, et voila. Pressa lite citron över första brödskivan och bred på hälften av fyllningen
Strimla salamin. Täck med tre nya brödskivor på samma ledd som de första. Lägg ut tre skivor formbröd. Blanda samman baconosten med créme fraiche och bred krämen över brödskivorna
Dela surimin i små bitar. Bre sedan fraiche utanpå bröden, annars blir de torra, ska du äta smörgåstårtan nästa dag så täck med plastfolie efter att du brett på fraich och låt stå i kylen över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.