Färdig glutenfri tårtbotten från frysdisken på Coop Mega, TACK för att det fanns. Jag fick en uppgift till bröllopsdagen av min väninna och det var att bidra med något till dessertbordet
Den glutenfria cannelonin är gjord av majs och kommer från Senza Glutine, och den fyllde jag med en röra av grönkål och fetaost, innan en smakrik tomatröra och lite mer fetaost och grädde fick kröna skapelsen
Knäck äggen och blanda med yoghurt. Klipp baconet i små bitar med en sax, stek i stekpannan. Blanda i stekt bacon, smula ned chévre, finstrimla de soltorkade tomaterna och blanda ned i äggsmeten och rör om
Ni som själva bloggar vet att det tar ganska mycket tid, och emellanåt har jag faktiskt känt mig lite trött på alltihop och till ochmed funderat på att lägga av
Jag fick en tårtbotten över efter att jag gjorde tårta till bröllopet förra helgen och i kylskåpet och skafferiet fanns alla ingredienser till en smarrig tårta, dessutom skulle jag till en väninna på middag så jag gjorde den här tårtan och tog med mig istället för en blomsterbukett i går kväll
Låt dig INTE skrämmas av ett långt blogginlägg eller mycket text, det är en tårta med en del olika moment, men ta det steg för steg och läs igenom allt innan du sätter igång
Därför gjorde vi vaniljkrämenmed ägg, vispgrädde och äkta vaniljsocker. Om du bakar många och fryser in några så ska du vänta med att sockra dem du lägger i frysen
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.