Bästa småbröden – gluten- och mjölkfria
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g Schärs Mix C (svag för den fast att den är tänkt för småkakor – funkar i bröd också)
  • 300 g Provenas havremjöl – det lila paketet som innehåller ren havre och inget annat
  • 1/2 dl socker (ta honung om du hellre vill det)
  • 475 – 500 g av den mjölkersättning du tål, t ex risdryck, havredryck, osv.
  • 35 g jäst
  • 1 msk husk
  • 180 g surdeg
  • ev 1/2 dl rapsy eller havregurt (kan uteslutas)
  • 70 g rumsvarmt mjölkfritt margarin
  • 1- 1 1/2 msk havssalt (flingor)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.