Nu var det jätte länge sen jag bakadekakor, men fick ett ryck igår, denna gång så blev det supersmarriga dumlekakor,receptet jag följde hittade jag hosMAWIWA DESIGN som har en massagoa glutenfria gosaker
Det är en enkel kaka att slänga ihop, fast än har jag inte testat att göra den glutenfri. En av mina favoritkakor från min barndom är mormors kardemummakaka
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Jag har upptäckt att vetefria bakverk är godast med någon fyllning, blir extra saftigt då. Häll ner smör och valfri mjölk i fiber husk och sockerblandningen
1 dl glutenfri mjölmix (eller rismjöl). 1 dl glutenfri mjölmix (eller rismjöl). Goda och lätta att göra, har testat mer rismjöl vilket har fungerar väldigt bra
Här har vi naturligt glutenfria kärleksmums. Dessa går även bra att frysa in och ta fram vid behov. För att få så bra resultat som möjligt är det bästa att man väger ingredienserna
Det GÅR bara inte att baka glutenfria bullar som smakar likadant och blir lika luftiga som vanliga kanelbullar, i alla fall inte om man inte vill använda färdiga glutenfria mjölmixer