Bakad torskrygg med vitvinssås och gräslöksolja
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinnfri torskrygg, skreitorsk
  • 1 dl matolja
  • 1 kruka gräslök
  • 9 dl vatten
  • 1 dl salt
  • 3 gula lökar
  • 3 msk Arla® Svenskt Smör osaltat
  • 50 g rensad svartkål
  • 4 dl Arla® vispgrädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 schalottenlökar
  • 2 lagerblad
  • 3 dl vitt vin
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör osaltat
  • 2 ansjovisfilé
  • saften av 1⁄2 citroner
  • 1 krm muskotnöt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.