Bulgur- och belugalinssallad med saltrostade melonkärnor
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 port 1 blomkålshuvud, avsköjlt och delat i mindre bitar
  • 1 dl belugalinser
  • 1 citron, juice och zest
  • 3 msk extra virgin olivolja
  • 1 dl bulgur
  • ¾ dl saltrostade melonkärnor
  • 10 medelstora champinjoner, skurna i mindre bitar
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • ½ tsk torkad timjan
  • 1 syrligt äpple, ex. Ingrid Marie, tärnat till små kuber
  • 12 kalamataoliver 12 coctailtomater, halverade
  • 70 g färsk babyspenat
  • ett par stora nävar bladpersilja, grovt hackat
  • olivolja att steka i och ringla över blomkålen
  • flingsalt och nymalen svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.