Jag vet att det verkligen inte är supervanligt att man gör sina egna prinskorvar, men som vegan kan det ibland vara ganska svårt att hitta veganska prinskorvar i matbutikerna, så om man inte vill nöja sig med att bara ta vanlig sojakorv och skära i mindre bitar så är det här faktiskt ett riktigt bra och roligt alternativ
När jag tänker på indisk mat så tänker jag direkt på alla de härliga kryddblandningar som finns. Jag har nästan aldrig köpt färdiga kryddblandningar eftersom det oftast är väldigt enkelt att göra själv, och man kan då anpassa både smak och vad kryddblandningen ska innehålla (jag personligen undviker t
Det här är en perfekt rätt att laga om du har bråttom och slut på fantasin. Vi lagade den så ofta under en period så att vi var tvugna att ta en paus från den i ett år
Har fått en del förfrågningar på vete, linser och sojafria färser och här har vi ett av de bästa. Tänk på att använda en inte allt för vattnig svamp som kantarell, bättre använda portabello eller champinjoner som är mindre vattniga