AnsjovisfylldaVästerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Västerbottensostkrustader. Västerbottensostkrustader. Krustader m olika fyllningar. 2 januari 2015 @ 12. 08Krustader med olika fyllningar är enkelt att göra, tar lite tid att förbereda för fyllningen ska i precis när dom ska serveras för att inte bli blöta och sladdriga
Skär smöret i små bitar och blanda allt förutom oliverna i en skål och knåda det till en smidig deg. Gör en 2 ½ cm tjock rulle och skär den i 25 st 1 ½ cm tjocka skivor
1 burk (150 g) ansjovisfyllda oliver. Fräs vitlöken i en kastrull med olivoljan utan att den får färg. Tillsätt, tomater, vin, buljongtärning och honung
AnsjovisfylldaVästerbottensostkrustader1 pkt krustader, ca 15-20 st 100 g västerbottensost, riven 1 st ägg 1 dl vispgrädde salt vitpeppar 1 st gul lök, liten 1 msk smör 2 msk strösocker 1 burk ansjovisfiléer, liten 1 knippe dill Sätt ugnen på 150°
Anjovisfyllda Västerbottensostkrustader 48 st2 paket minikrustader 200 g riven Västerbottenost3 ägg3 dl vispgräddesalt, peppar1 liten gul lök1 msk smör1 msk strösocker1 burk anjovisfiléerdillGör så här
Kör ihop pajdegen i matberedaren. Tryck ut den i en pajform och förgrädda i 10 min i 200 g ugn. Fräs löken mjuk i litet margarin Blanda ner hackade ägg och ansjovisfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.