Inkokt lax är inte alltid lätt…
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6-8 pers Ca
  • 400 g skinn och benfri MSC eller kravmärkt laxfilé
  • Lag
  • 4 dl vitt vin på Rieslingdruvan
  • 0,5 msk salt
  • 1 lagerblad
  • 4 krossade vitpepparkorn
  • 2 kryddnejlikor
  • 0,5 skivad rödlök
  • 0,5 msk socker
  • 4 dillstjälkar
  • SENAPSSÅS
  • 0,5 dl skånsk senap
  • 1 msk dijonsenap
  • 3 msk strösocker
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 2 dl rapsolja
  • nymalen svartpeppar
  • LAX

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.