Rabarberkaka med toscatopping
Smått & gott
Smått & gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Rabarberkaka
  • 400 g rabarber
  • 3 msk vetemjöl
  • ½ dl strösocker
  • 1½ dl gräddfil
  • 3 ägg 1 ½ tsk vaniljsocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 dl strösocker
  • 1½ tsk bakpulver
  • 125 g rumsvarmt smör
  • Tosca
  • 4½ dl blandade nötter (jag använde mandel, hasselnötter och naturella cashewnötter)
  • 120 g smör
  • 0, 75 g socker
  • 0, 75 g ljus sirap
  • 2½ msk vetemjöl
  • 2½ msk mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.