Kycklinglår med risotto och vindruvssås 4 personer. Kyckling. 4 kycklinglår med ben. Olja. Svartpeppar. Salt. Sås. 300 gram gröna druvor utan kärnor. 3-4 msk koncentrerad buljong winendine.se
Portvinsmarinerat kalkonbröst med vindruvssås Riv skalet på citronen. Pressa ur saften och lägg det i en dubbel plastpåse. Tillsätt krossad rosépeppar Hemmets Journal
Tips till söndagsmiddag Grillade fläskkotletter med smörstekta salviablad och vindruvssås. Detta var vår söndags middag för kanske tre veckor sedan, tiden har liksom rusat iväg Mitt godaste finaste
Portvinsmarinerat kalkonbröst med vindruvssås 1. Riv skalet på citronen. Pressa ur saften och lägg det i en dubbel plastpåse. Tillsätt krossad rosépeppar Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.