dessert

dessert

  • 8 Recept
SaffransVåffla

SaffransVåffla

Ingredienser. 125 g smält smör. 0,5 g saffran. 4 dl vetemjöl. 1 tsk bakpulver. 1 tsk vaniljpulver. 2 dl kallt vatten
Jordgubbstiramisu

Jordgubbstiramisu

Ingredienser Portioner. 8 1/2 l färska jordgubbar 2 äggulor 1 burk mascarpone (à 250 g) 1/2 dl strösocker 1 1/2 dl vispgrädde 2 msk Amaretto (eller konjak) 1 dl konc flädersaft 8 savoiardikex Vid servering kakao Lägg till i inköpslistan
Flädersaft, mums!

Flädersaft, mums!

Då var flädersaften silad och upphälld. Den blev riktigt bra, lite vuxen smak på den dock. Vi hade ju plockat 60 blomklasar och lagt i frysen, och i söndags tog vi tag i det
Julgodis del 7 - 7-layer mini bars!

Julgodis del 7 - 7-layer mini bars!

         . En väldigt bra matblogg som jag följer är Chiliconkarin. Där finns allt från mat till kakor och godis, så ta en titt där
Fransk chokladkaka

Fransk chokladkaka

Jag har blivit kär. Jag gjorde kanske den bästa chokladkakan ever. Jag har alltid tänkt att receptet jag användt i flera år var den bästa, men som tur övertala min inre daredevil att pröva något nytt
Kladdkaka med Polly och färskostswirl

Kladdkaka med Polly och färskostswirl

I går gjorde jag den där Pollykakan som jag hittade recept på hos Arla i veckan. Så känner ni er baksugna denna lördag, varför inte testa den