Min plan på att göra tvåvåningars bakelser av mitt favoritrecept på chokladbottnar, med fyllning av björnbär och syrlig creméfraischekräm med smak av citron och vanilj, och sedan glasera det hela med mörk chokladganache och toppa med physalis
5-10 färska physalis eller annan frukt. 5-10 färska physalis eller annan frukt. Jag har gjort ganska mycket med bovete, inklusive grodda, snabbgrodda och även koka, men att bara blötlägga och mixa till gröt direkt som här, tror jag inte jag gjort
), veef och physalis. Servera med risnudlar och physalissås + salsa. Physalis- och korriandersås. När physalisen är mjuk och redo att mixas tillsättes korriander, persilja samt lime
Jag dekorerade med en Physalis. Dessa lät jag stelna på "sniskan" i kylen, så att de blev sneda och när de stelnat hällde jag på fyllningen ("Bara Bär" Mango och Havtorn) och sedan dekorerade jag med en Physalis
När müslin hemma tog slut så passade jag på att få användning av de torkade physalisen som följde med mig till Helsingfors efter senaste besöket i Sverige
Het Chutney på Physalis och HabaneroDetta var egentligen tänkt som en habanerosås men smaken blev precis som en mango chutney, fast hetare och något mindre söt
Rulla Serranoskinka runt mögelost och fäst med en physalis. Tapas är fantastiskt gott. Spanska Tapas med mycket vitlök och olivolja som huvudsmaksättare
Physalis. Fredagskvällen var igår bokad för födelsedagsfest. Vi firade min sambo som fyller 25 år på måndag och jag tänkte att jag skulle göra något speciellt att bjuda på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.