Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekisk yoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Till kompotten gjorde jag en bovetecrunch kryddad med kanel och kardemumma och vi har ätit det både med keso och turkisk yoghurt – båda smakar lika bra
Idag gör jag ett avsteg från frukostgröten och bjuder i stället på en jättegod bovetecrunch. . Jag gjorde ju en variant för ett tag sedan, och den blev väldigt uppskattad och försvann i ett nafs
En del av bären kokade jag sylt på samma dag, några åt jag direkt på yoghurt tillsammans med bovetecrunch (recept en annan dag) och kakaonibs, och en del frös jag in för kommande behov
Olika typer av krångel med kortbetalning, och därhemma har bovetecrunchen sinat i skafferiet. Läs även andra bloggares åsikter om Bovetecrunch, Renée Voltaire, Internetstrul, Redig, Excalibur, Frukostmat, Hemlagat 2,5 dl hel
)(har tidigare gjort varm cheesecake receptet hittar ni här )CheesecakeBotten (använder samma till båda smakerna)* Bovetecrunch 1/2- 1 dl (så att det täcker botten)* kakao * lite agavesirap eller honung ca 1 tskLägg bovetecrunchen i bottnen av en form
Toppar med mer frusna bär, bovetecrunch, nötter & mullbär. För varje dag som går kryper hösten närmare inpå – vissa dagar är fortfarande väldigt varma och härliga
Finns många varianter till detoxmüsli, bovetecrunch (kärt barn har många namn). DetoxmüsliFöljer recepten i boken Rawfood med två detoxveckor av Ulrika Davidsson - det här är dag 2Till frukost blir det med blåbär sojayoghurt, med Detoxmusli, fast jag har i kokosolja istället för honung
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.