Jag bokmärker recepten åt er
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g skinn
  • 2 msk koncentrerad fläderblomsaft
  • ½ citron
  • 2 krm salt
  • 1 krm strösocker
  • ½ krm svartpeppar
  • 1 rödbeta
  • 1 polkabeta
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk grovkornig senap
  • 1 msk hackad dill
  • salt nymald svartpeppar
  • 30 bitar
  • 500 g lax med skinn
  • ½ dl strösocker
  • ½ dl salt
  • ½ tsk grovt krossad vitpeppar
  • 2 tsk grovt krossad rosépeppar
  • 1 dl hackad dill
  • 2 färska rödbetor
  • 500 g skivad kallrökt lax
  • 150 g riven västerbottensost
  • 2 dl Philadelphiaost
  • 1 dl hackad dill
  • 1 citron
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 dl färska örter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.