Dela fisken i bitar. Mixa samtliga ingredienser och låt svälla i 5 min. Stek 8 biffar. Servera med potatismos, gröna ärter, riven pepparrot, pressgurka och smält smör
Om det inte hade varit för att Sara på bloggen Cookie Crumble hade twittrat om att hon skulle laga havetsWallenbergare - ja, då vete sjutton vad som hade serverats till middag hos oss denna kväll
Gillar ni fisk precis som jag kanske jag kan fresta med ett recept på wallenbergare gjorda på torsk. Havetswallenbergare (2 pers). Joanna Havetswallenbergare (2 pers)
•Lägg färsen i en skål. •Kärna ur och finhacka chilin samt dill och gräslök. •Blanda resterande ingredienser och cirka hälften av grädden (ska vara ganska lös men ska samtidigt kunna formas till biffar)
Jag kände mig extra pressad, eftersom havetswallenbergare är O. Han fick sin wallenbergare i ett hamburgerbröd med lite grönsaker till (lite fusk nästan
Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.