Ja, här kommer receptet på den underbart goda daimcheesecake som jag gjorde i går. Och vet ni vad, den smakade ännu bättre idag så ett tips är att göra den en dag innan den ska ätas så att den får gotta till sig lite
Herreminje. Jag är i tårthimlen, precis som jag var i påskas. ) Vi firade älskade Alva som fyllde 17 år och det var hon som önskade den här favoriten i repris
Ris à la malta ur boken Bakglädje och LCHF. Vad jag har saknat ris à la malta till jul. När jag började använda Miracle Noodles produkter så insåg jag att jag faktiskt inte behövde vara utan efterrätten till jul
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Kunde inte låta. bli att leka vidare med min pajform. Min förra paj hade kokosfett i mest för. att det är sundare men så innehåller den mer energi så tänkte att jag skulle
Om Du är precis som jag "sockersanerad" kommer Du att älska de här bountybollarna. ) Den lena och milda kokosfyllningen blandas ihop med den mustiga chokladsmaken i Din mun
Receptet hämtat från boken "Baka med LCHF" av Mariann Andersson men jag har använt honung istället för sötningsmedelLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)