Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Tre av mina favoritsmaker till frukost/brunch. Ugnsbakad havregrynsgröt har jag funderat länge på att laga, men har haft svårt att få den berömda ändan ur vagnen
Dags att bli lite nyttigare igen veckan efter påskhelgen. Det blev mycket godis här hemma i år och även jag åt en del, jag som normalt sett inte frestas särskilt mycket av godis
Länge har jag gått och tänkt att jag skulle göra ett gott och saftigt morotsbröd som är hälsosamt och packat med fibrer, vitaminer, proteiner, bra fetter och med få kolhydrater
Dessa pannkakor är helt fantastiska. De är lätta att göra och man håller sig mätt länge. De är även veganska och fria från både gluten, socker och mjölk
Efter grekiska frukostar som mest består av socker i from av yoghurt med ett ton honung, vitt bröd och marmelad har jag denna vecka njutit av filmjölk och hemmagjord müsli
Det här brödet har jag gjort en gång tidigare, men jag glömde skriva ut mängden på kesellan, tack till Sofie, en av mina läsare för att du kommenterade det
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Saknade riktiga kanelknäcken till frukost så här är min twist på fröknäcken med kanel. Saknade riktiga kanelknäcken till frukost så här är min twist på fröknäcken med kanel