Fisksoppa med saffran, grädde, crème fraîche och vitt vin
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 300 g färsk laxfilé
  • rapsolja
  • 1 mellanstor gul lök, hackad
  • stor
  • 1 mellanstor fänkål, hackad
  • 3 vitlöksklyftor
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 kuvert saffran
  • 2 dl vitt vin
  • ca
  • 1 dl crème fraîche
  • 1, 5 dl matlagningsgrädde
  • Vitpeppar
  • 1/2 tsk torkad oregano
  • 1/2 tsk torkad basilika
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • Aioli
  • 1 äggula
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk vitvins- eller sherryvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • Salt
  • 1, 5 dl rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.