Det är ju vansinnigt gott med crème brûlée, men efter att ha provätit sig igenom ett dussintal olika crème brûlée så är inte lika kul och gott längre =) Presis som med crème caramellen laborerar vi i skolan fram det ultimata receptet på crème brûlée
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Detta är ett riktigt gott alternativ till grädde om man gillar kokos och inte äter mejerier. Muums. Köp coconut cream, ställ in i kylen och när den stelnat så vispa med elvisp
Ibland har man en hel drös med äggvitor över i kylen. Det går visserligen att frysa dem, men jag har redan ett gäng i frysen så då fick det bli lite sega maränger istället
Bakade lite maränger idag för att bli av med lite äggvitor, detta är en kallvispad smet och är busenkla att göra i köksmaskinen, smeten sköter ju sig själ
Idag lyckades jag äntligen fota min Pavlova, denna ljuva sommardessert. Fjärde gången gillt. Min syster och hennes familj är för tillfället här från Oslo, så de fick provsmaka delikatessen
Jag tycker verkligen om att baka, men för att inte kroppen ska överdoseras med smör och socker så testade jag en kaka helt utan dessa ingredienser i helgen
Efter en go dag som till största del spenderats med Hanna åker jag hem till syster för att ladda inför sista praktikväckan, bestående av nattjobb alla dagarna