Ugnsomelett med sparris- eller svampstuvning
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Omelett
  • 4 dl Mjölk
  • 4 ägg
  • 1/2 tsk salt
  •  
  • Sparrisstuvning
  • 2 msk smör
  • 3 msk vetemjöl
  • 4 dl vätska (grädde-mjölk-spad från sparrisen)
  • 1/2 tsk salt
  • Vitpeppar
  • Socker
  • 4 msk hackad persilja
  • 1 burk vit sparris
  •  
  • Svampstuving
  • 200 g färska champinjoner eller kantareller eller 1 burk (ca 200 g) svamp
  • Smör till stekning
  • 2 ½ msk vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1-2 krm vitpeppar
  • 3 dl grädde eller gräddmjölk
  • Lite soja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.