2 rödbetor
eller rester av juicetillverkning som är i mitt fall
1-2
ägg
3 msk
mandelmjöl (jag hade rester av mandelmjölkstillverkning)
50 minuter
innan jag skulle äta middag gjorde jag en juice på stjälkselleri, romansallad, gurka, grapefrukt och ingefära. Mycket fräsch och uppfriskande tack vare ingefära! Jag älskade verkligen den smakkombinationen!
Fem dagar var bra kämpat. Lunch - Rester av bovetewook med svamp från igår, recept finns härMiddag - Chevrègratäng med spenat, recept finns nedanför bilderna
Tredje dagen med min detox bestod som vanligt av en kopp med detoxte med citron och kokosolja i, färskpressad juice (denna gång på rödbetor, morötter, ingefära, stjälkselleri och grape), smoothie på avokado, babyspenat, jordgubbar, kiwi, svarta vinbär, banan och havremjölk, ugnsrostade grönsaker som morot, broccoli, aubergine och zucchini med olivolja+ghee och örtsalt på och sist men inte minst ett mycket gott mellanmål
Den fjärde dagen gått också bra. Morgonprocedur var den samma som föregående dagarna. Och så är det varmt citronvatten med ingefära som gällde hela dagen
e april (allting är väl genomtänkt, dagen efter skall jag dricka öl och käka råbiff). Jag har inte mått dåligt, men har under några dagar varit ovanligt orkeslös och frusen
Tredje dagen gått bra med. Morgonprocedur var samma som föregående dagarna, dvs shot med korngräs, Ultra Detox + Ultra Balans, varmt citronvatten + kokosolja och till sist shot med maca- och maquipulver
Jag började dagen med en ingefärsshot som gjordes på ekologisk ingefärspulver och pressad citron, den tänkte jag börja dagen med varje morgon, imorgon tänkte jag även prova att slänga i lite vetegräspulver, kanske inte är det godaste man druckit men ack så nyttigt
Du kan bjuda den både till fest och vardags. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor. Från Nya Mästerkocken 1985 Du kan bjuda den både till fest och vardags
Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Idag har det gått 11 dagar på detoxen och nu känner jag verkligen skillnaden på min energi och känner mig även lättare. 2 kiwi. 1/2 grönt äpple. 1/2 lime. 2-3 dl vatten. 2 kiwi. 1/2 green apple. 1/2 lime. A real vitamin boost ❤️ 2 kiwi 1/2 grönt äpple. 1/2 lime 2-3 dl vatten. 2 kiwi 1/2 green apple. 1/2 lime 1 cup water
Det är alltså bäst att tillaga den samma dag du köpt den (det där har förändrats nu. DAGENS RECEPT 15-03-22. 2 krm vit- eller svartpeppar. 2½ dl vatten eller mjölk. Till 2 - 3 portioner. Grädda 2 formar. Ca 20 minuter att förbereda. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Beräkna 2 msk ädelost och 4 msk vanlig riven ost till vår sats färs. Laga gärna 2 formar på en gång och frys den ena när den är absolut kall. 2 krm vit- eller svartpeppar. 2½ dl vatten eller mjölk
Jag startar dagen med en grön smoothie för att få en extra kick. Dag 1 på min detox kur på 20dagar. Jag kommer att dricka en örtblandning blandat i 1,5 liter vatten, varje dag i 20dagar samt försöka äta/dricka rawfood och mycket smoothies på grönsaker/frukt i 10 dagar för att hjälpa till avgiftningen extra mycket. 1/2 citron. 1/2 tesked spirulinapulver eller vetegräspulver. 2-3 isbitar. 20dagar J. 20dagar s. 1/2 citron 1/2 tesked spirulinapulver eller vetegräspulver. 2-3 isbitar 1 mindre glas vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.