250 g frysta hallon 1 citron, saften 1 dl strösocker 5 dl vispgrädde 1 burk kondenserad mjölk sötad, ca 400 g 500 g mascarpone 1 dl pistagenötter, att garnera med
I veckan blev körsbärsköket med glassmaskin, perfekt tajming med högsommarvärmen. Det är ett stort åbäke till maskin och var inte helt enkelt att hitta en förvaringsplats till den, men det har jag lätt överseende med, för rackarns vad god glass vi gjorde i fredags
Hej vänner,. Solen fortsätter att lysa, och det krävde ju liksom en glass. Jag har haft en tanke länge att testa med Mascarpone i glassen, så jag testade ett recept från boken LCHF vardagskokbok
Som jag faktiskt kom ihåg att ta fram därur fredag morgon inför middag med goda vännerna igår kväll. Hade en liten idé om att 24-timmarsmarinera med samma upplägg som den totala midsommarsuccén förra året
Osten ska vara rumsvarm. Börja med att vispa ägg, socker och vaniljsocker poröst med elvisp. Tillsätt sedan den flytande honungen och den rumsvarma osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.