Servera gärna köttet medsalsan på och ackompanjerat med potatisen och en god sallad. Salta och peppra det rumstempererade köttet och grilla på hög värme med några kvistar rosmarin på köttet och i glöden
Entrecôten bara jag saltade och pepprade ochgrillade sedan i en grillpanna. Lägg i en klick smör och fräs någon minut tillsammans med en hackad scharlottenlök
Servera allt medgrillade korvar och ett glas rött. Grillade även färsk vitkål, hasselbackspotatis på sötpotatisoch gjorde en fantastiskt god tomatsalsaoch även en vitlökssås
Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott. Gjorde min fantastiskt goda basilikamajonäs till (recept HÄR) och ugnsrostad sötpotatis
Blanda allt och smaka av med salt och socker. Kärna ur tomaterna och tärna köttet fint. Salsa fresca. Tvätta potatisen noga och koka mjuk med skal i saltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.