Skala och hacka 1 lök. Blanda den hackade löken, tomater, bönor och koriander i en skål. Tillsätt limejuice, olivolja, lite tabasco och smaksätt med salt och peppar
Skal och saft från 1 lime. 1 babysalladsblad eller blad från annan späd sallad. Skär ananasskivorna i små tärningar (1/2x1/2 cm) och blanda med 1 msk lime, vårlök, mynta och svartpeppar
Dela bröden på mitten och rosta dem på grillen. Sätt pannan på grillen i 8-10 minuter tills grönsakerna är mjuka och gyllenbruna. Lägg burgarna på grillen och grilla dem i 4-6 minuter. Zest från 1 citron
Grilla filéerna i ugnen i ca 10-12 minuter. Skär under tiden paprikorna och löken i små bitar. Häll olja i pannan och fräs grönsakerna och häll sedan i de krossade tomaterna och krydda med salt, peppar, cayennepeppar och en nypa socker och låt alltsammans koka i 10 minuter