Idag bjuder vi på ett recept som blir precis lika gott medvegetariskquornfärs som köttfärs. Riv morötter och kålrot och blanda ner tillsammans medfärs, krossade tomater, mjölk och buljong
Droppa över olivolja och smaksätt med salt och peppar. Blanda den färdiga pastan och färsen. Koka pastan al dente i en rymlig panna med saltat kokande vatten
sambal oelek, matlagningsgrädde, passerade tomater, salt, peppar och timjan toppat med. Basen är glutenfri vegetariskfärs och matlagningsgrädde, tomater i olika former, grönsaker och örter/kryddor, ost
Droppa över olivolja och smaksätt med salt och peppar. Blanda den färdiga pastan och färsen. Koka pastan al dente i en rymlig panna med saltat kokande vatten
Droppa över olivolja och smaksätt med salt och peppar. Blanda den färdiga pastan och färsen. Koka pastan al dente i en rymlig panna med saltat kokande vatten
Tillsätt färska basilika och smaka av med salt och peppar. färsk basilika. Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori
Krydda sedan med salt, peppar, chiliflakes, timjan och oregano. Sätt igång ugnen på 250 °C och gör iordning två plåtar med bakplåtspapper. Med hjälp av gaffel och sked formar du ca 15-17 st biffar på plåtarna
Det handlar om vegetariska halloumi- och morotsbiffar med jasminris och vitlökssås. Riv halloumi och morötter och häll i en skål tillsammans med två ägg
En vegetariskt bolognese där jag ersatt köttet med röda linser. När det börjar puttra vänder du i linserna, lägg ett lock på grytan och låt puttra på medelvärme tills linserna är helt färdigkokta
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Smaka av med salt, peppar ch muskot. Börja med den vita såsen och avsluta med lasagneplattor med lite vit sås ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.