Ostfylld fläskschnitzel med rotigt sällskap. Jaha så var det dags för vardagsmat igen, det är väl inte det som är det roligaste när det kommer till matlagning precis
Vet inte hur ni känner, men jag anser att vardagsmat inte alltid är så skojigt att trixa med. Ni vet de gånger man inte planerat något, inte tagit upp något ur frysen och är vrålhungrig när man kommer hem kl fem
NÖDVÄNDIGHETER1 blomkålshuvud, ca 900 g4 morötter4 potatisar4 scharlottenlökar2 vitlöksklyftor3/4 msk dillfrö 2 msk smör och rapsolja 1 l vatten4 buljongtärningar, grönsak1/4 citron, saften 1 dl vispgrädde150 g parmesan vitpepparsalt hackad persiljaGÖR SÅ HÄRSkala morötter och potatis och skär i mindre bitar
Dela steken längst med senorna i tre till fyra köttstycken och putsa dem fria från hinnor. Gnid in köttet i olja och grilla dem några minuter på varje sida i en het grillpanna eller på en kolgrill