Åh, vad underbart skönt det är med fredag och att ha en ledig helg framför sig. För er som vill laga till något smarrigt i helgen kan jag rekommendera denna rätt som jag lagade tillsammans med mina fantastiska syster-söner som båda två arbetar som kock
Men inte kantareller den här gången utan hederliga champinjoner som du kan plocka i nästan vilken butik som helst - i en krämig risottomed purjo och bacon
Italien möter Sverige i denna goda risottomed västerbottenost och skogschampinjoner. Rör runt tills riset blandat sig väl med lökarna och champinjonen och känns torrt
Smält sedan smöret i en traktörpanna och stek potatisen på medelvärme tills den får en trevlig stekyta, ställ sedan åt sidan och återgå till lammytterfilé
Häll olja i en traktörpanna och hetta upp den på medelvärme. Risotton serveras i djupa tallrikar. Koka upp vatten i en kastrull och lägg i buljongtärningarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.