Även om jag inte är någon hängiven eller trogen LCHF-anhängare (äter både potatis och massor med rotfrukter, bär och frukt som jag personligen tror att de flesta av oss mår bra av), så exprimenterar jag emellanåt med att försöka hitta på bra och nyttiga matbröd med så lite kolhydrater i som möjligt
-Mama Skogly ♥ Det här måste ni prova. Det godaste blomkålsmoset jag någonsin ätit. 2 port1-2 solo vitlök0,5 blomkål2 msk gräddeen klick smörpersilja1 dl parmesansalt och pepparSkär ett kryss i vitlökarna oc in i ugnen i ca en halvtimme på 225 grader. 1-2 solo vitlök
Koka blomkålen tills den är mjuk, häll av vattnet och mixa med stavmixer till önskad konsistens. Häll i Västerbottensosten och smöret, krydda och rör om
Det löste sig så att jag travade iväg till en närbelägen ICA-butik, och köpte en påse djupfrysta glutenfria bullar, som fiket sedan gjorde i ordning åt mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.