Rimbobullar med kardemummafyllning Rimbobullar är något jag förknippar med min barndom, men det här var första gången jag bakade dem själv Mor-Mia´s
Små franska Vi åkte till en ekologisk gård och shoppade på oss härliga ingredienser efter ett tandläkarbesök i Ronneby Emilias mat & bak
SUPERSNABB KÄLLARFRANSKA Detta är verkligen ett supersnabbt bröd. Och ett supergott. Det har hängt med ända sedan början på nittiotalet då jag fick det av en vän och det har bakats flitigt sedan dess Syster och Yster lagar mat
Filmjölkslimpa Rör ihop allt till en smet (mjölet sist). Bred ut i en smord långpanna. 125grader i 45 minuter öka till 175 grader i 15 minuter Matklubben.nu
Sonjas Filmjölkslimpa Rör ihop fil med allt utom mjölet. Blanda väl och arbeta ner mjölet. Skrapa över degen i smord långpanna Matklubben.nu