1 Skär
ett kryss i tomaterna och skålla dem i kokande vatten i ca
2 Ta
bort skalet från tomaterna och dela och kärna ut dem
5 stora
basilikablad
7 Skär
bort kanterna på brödskivorna och skär dem i tärningar
11 Ta
upp basilikabladen ur marinaden och fördela dem runt tartaren, ringla över lite av vinägretten och strö över några pinjenötter samt några krutonger
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Jag är härmed vuxen. Vildsvinskött kommer vi att äta på på längden och tvären den närmsta tiden
½ kruka basilikablad. Till skyn vispas pannan ur med vatten och låt buljongtärningen smälta ned. Blanda samman ingredienserna till salsan i en skål och låt stå och dra till serveringen
Bryn dem i smör en panna , krydda med salt, peppar och grillkrydda. I helgen när vi hade vänner på besök, bjöds det på marinerad fläskfilé och till köttet hade vi en potatisgratäng
Denna risotton är smaksatt med paprikapulver och toppad med både färsk spenat och tomater, alltså får ni i er ett gäng vitaminbokstäver och antioxidanter (läs gärna här om du blir intresserad och vill veta mer)
Jag har en lång kväll framför mig med studier men vill passa på att delge er med ett toppenrecept som jag kommer att göra mååånga gånger framöver i vår och sommar
öser, vrider och vänder på rostbiffen medan den långsamt svalnar. Det är vad det är att salta och peppra en rostbiff, trycka in en stektermometer i den, slänga in en den i ugnen på låg värme och lämna den att sköta sig själv i ett par timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.