Jag har aldrig varit rädd för socker eller annat som gör allt gott extra gott. Jag har däremot inget emot att testa alternativ till traditionell bakning
Foto. Mia Hagenmalm. Ibland kan jag fastna i köket och i matlagning en halv dag. Dels tycker jag att det är så himla roligt att laga mat, dels är det spännande med lite nya rätter
Foto. Mia Hagenmalm. Idag har jag fäktats med små envisa blomflugor-fuktflugor-bananflugor. Gah. De är överallt i mitt kök, ett helt gäng små äckliga ligister till flugor
31 Januari 2016. Bröd,. Glutenfritt. Glutenfritt,. Teffmjöl. Glutenfritt bröd på teffmjöl. God söndag, vacker. Men visst är det underbart att vakna upp til en dag med sol som skiner
En otroligt fräsch gurksallad från det japanska köket. Passar bra till exempelvis dumplings, men jag kan även tänka mig att äta detta till andra rätter som t ex ugnsgrillad lax eller en grillad biff
Källa. Allt om LCHFPortioner. 4-5Ingredienser. 150 g rökt lax400 g laxfilé500 g fryst hel spenatsmör till stekning4 dl vispgrädde1 litet paket avrunnen Keso5 ägg1 1/2 dl majonäsnymald svartpepparnågra matskedar dilllite saltGör så här
Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Så tips mottages med goda recept där kallpressad kokosolja ingår Men ni andra kan ju lära er av mina misstag och vet nu att det går lika bra att använda sig av olivolja