Helstekt oxfilé med rotsellerigratäng, rödvinssås och ugnsbakad tomat
Kocksnack -
Kocksnack -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé i bit
  • 2 dl hackad färsk timjan och rosmarin
  • 400 g cocktailtomater på kvist
  • Salt
  • 600 g skivad rotselleri
  • 600 g skivad
  • fast potatis
  • 7 dl grädde
  • 4 finhackade vitlöksklyftorsalt
  • Rödvinssås
  • 1 grovhackad rödlök
  • 1 morot
  • 1 flaska rött vin
  • 3 msk kalvfond
  • Rödvinssås
  • 100 grader till
  • 56 grader för medium,
  • 2 cm tjocka skivor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.