Skär ut fyrkantiga ravioli kuddar med en ravioli sporre eller med en enkel kniv. Klipp eller skär spenaten och lägg i en skål tillsammans medricotta, ägg, salt och parmesan ost, blanda om ordentligt
Mat & Dryck . Därefter tillbringade vi drygt två timmar med att göra svamp- och ricottafyllning (skogschampinjoner, torkar karl-johansvamp, ricotta, parmesanost, scharlottenlök, vitlök och svartpeppar) och tryffelskum (scharlottenlök, vitlök, kycklingbuljong, grädde, tryffelolja)
Hacka och fräs schalottenlöken tillsammans med olivoljan i en kastrull tills den mjuknar. Lägg därefter i spenaten och fräs den tills den blir mjuk, salta och peppra
Smält smöret i en kastrull på medelhög värme och tillsätt mjölet, vispa i ungefär en minut. Finhacka spenaten och lägg i en skål, tillsätt ricottan, muskotnöten, salt och peppar, smaka av och krydda på mer ifall det behövs
Raviolimed färskost, valnötter och spenat i krämig bacon- och svampsås. Laga ravioli samtidigt som ni högljutt sjunger schlagerdängor och gamla Shirley Basseylåtar
Blanda gorgonzola, ricotta och spenat i en bunke. Att göra egen ravioli kräver lite pill och tålamod. Här har jag valt gorgonzola som passar bra med valnötspeston
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.