I veckan hade vi besök av släktingar och goda vänner. Efter en dag med lite utflykter och installation av den nya gräsklipparen Stig så vankas det naturligtvis grillat, så här på sommaren
Något sent kommer här ett recept på förra lördagens middag. Efter en hel dag på språng mellan olika roliga aktiviteter, artistuppträdande och hemmamatch för stadens hockeylag smakade det gott med
Sätt in den frusna steken i ugn på 75 grader. Jag har lagt steken i en glasform helt enkelt. När den tinat upp tillräckligt - typ efter 3-4 timmar så kan man sätta in en kötttermometer i den tjockaste delen
För 6 personer. Ingredienser. 800 g Hjortfärs 1 ägg2 vitlöksklyftorca 2 tsk salt2 krm svartpeppar + lite till ostblandningen6 soltorkade tomater i olja, finstrimlade/hackade1-2 msk färsk timjan, finhackadNågra droppar olja från tomatburken125 g fetaost1 tsk olja vid behov till fetaostfyllningen