Dra med en gaffel i smeten så att den karamelliserademjölken blandar sig lite med kaksmeten. Servera gärna med vispad grädde eller mascarponegrädde (mascarpone, grädde, vaniljpulver, lite florsocker-vispa)
Den här kladdkakan är en ljusare variant med kolasmak tack vare kondenserad mjölk. Det har varit lite dåligt med bloggande sista veckorna men när jag hinner lägga in bilder på hur vårt kök ser ut just nu så kommer ni förstå… Vi gör en totalrenovering av köket just nu och jag kan inte laga mat/baka på iaf tre veckor så det blir en liten ofrivillig paus – tur att jag har gamla favoriter på lager som jag inte hunnit lägga upp tidigare
Täck medkaramelliseradmjölk. Kladdkaka med dulce de leche och jordnötter - Lättbakad och supergod. Smidig att göra med färdig kolakräm X-tra bild HÄR >> och HÄR >>
Denna gång blev det en kladdkaka medkaramelliseradmjölk. Som vanligt när det dyker upp nått smarrigt recept på baksidan jag är med i på fejjan måste jag testa det
Blanda mandelmjöl, kakao och vaniljsocker, och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Klicka på den karamelliserademjölken så jämnt som möjligt över kakan
Dra med en gaffel i smeten så att den karamelliserademjölken blandar sig lite med kaksmeten. Servera gärna med vispad grädde eller mascarponegrädde (mascarpone, grädde, vaniljpulver, lite florsocker-vispa)
Jag är smått bedrövad över att Urtekram har tagit bort sin ekologiska Dolce Latte som var sötad med honung och råsocker, den var jättegod och kändes i alla fall lite nyttigare än den vanliga karamelliserademjölken
Vispa grädden hårt och blanda med äggulekrämen. Eftersom jag också hade lite Karamelliseradmjölk över i en burk efter banankaketillverkning fick den smaksätta glassen
Koka burken med kondenserad mjölk i två timmar. (Inte den karamelliserademjölken). Häll i hälften av smeten i formen, klicka i den karamelliserademjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.